Yritys

YRITYS

WITMILL - ÄLYKKÄITÄ JA INSPIROIVIA RATKAISUJA


Vaikea nimi muistaa - ja mitä se edes tarkoittaa? WitMill on säkenöivän älyn mylly – start-up-yritys, joka haluaa älykkäillä, innovatiivisilla ja inspiroivilla ratkaisuilla parantaa maailmaa, yksi toimeksianto kerrallaan.


Missionamme on tarjota näkemyksellistä tietoa ja älykkäitä ratkaisuja päätöksenteon tueksi. Räätälöimme ratkaisumme aina kulloisenkin tietotarpeen täyttämiseksi.


Meille jokainen hanke ja jokainen asiakas on tärkeä. Paneudumme aidosti jokaiseen toimeksiantoon - emme katso työmäärää, vaan tuloksia.


Osaamisemme perustuu liki 20 vuoden kokemukseen tieteellisestä ja kaupallisesta tutkimuksesta ja johdon konsultoinnista. Pienenä start-upina toimimme ketterästi ja  verkostomaisesti – laajan kumppaniverkostomme kautta tarjoamme aina parasta asiantuntemusta kuhunkin toimeksiantoon.


WitMill Oy on Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa AA+ ja sille on myönnetty Suomen vahvimmat yritykset -sertifikaatti jo toisena peräkkäisenä vuonna.

HELI PAAVOLA


Toimitusjohtaja, kauppatieteiden tohtori


Heli on huippuammattilainen, joka tunnetaan luotettavasta ja tinkimättömästä tavasta työskennellä jokaisen toimeksiannon eteen. Yrittäjyys on ollut hänelle rakas harrastus jo yli 10 vuoden ajan - ja nyt täysipäiväinen intohimo. Helin työssä vahva liiketoimintaosaaminen yhdistyy käyttäjäkeskeiseen ja kokeilevaan kehittämiseen ja syvälliseen käyttäjäymmärrykseen. Osaamiseltaan monipuolinen Heli on tehnyt toimeksiantoja niin eri toimialojen yrityksille kuin julkisen ja kolmannen sektorin organisaatioille.


VARAA MAKSUTON KONSULTOINTI


Älykkäitä ja inspiroivia ratkaisuja päätöksenteon tueksi.


Osaamisemme perustuu liki 20 vuoden kokemukseen tieteellisestä ja kaupallisesta tutkimustyöstä ja johdon konsultoinnista.


Ota yhteyttä!Sähköposti: info@witmill.fi

Puhelin: +358 50 428 0873

Blogi: WitMill - Insights

Copyright © WitMill Oy