Kehitys & Palvelumuotoilu

TUTKIMUS- JA KONSULTOINTIPALVELUITA LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN

KEHITYS & PALVELUMUOTOILU


Onko yritykselläsi halua kehittää toimintaansa isommin harppauksin?


Kilpailussa menestyminen edellyttää, että välillä ottaa isompia harppauksia – panostaa uusien ratkaisujen kehittämiseen ja kokeilemiseen.

Isompia harppauksia ei tarvitse ottaa yksin – tarjolla on julkista rahoitusta, sekä asiantuntijapalveluita niiden hakemiseen ja projektien suunnitteluun.

WitMill tarjoaa projektijohtamisen tukipalveluita suunnittelusta toteutukseen, raportointiin ja vaikutusten arviointiin asti.

KEHITYS- JA INNOVAATIOTOIMINNAN TUKIPALVELUITA


Räätälöimme projektijohtamisen palvelut vastaamaan tarpeitasi - pyydä tarjous!


Project design - julkisrahotteisen kehitysprojektin suunnittelun tukipalvelut

Onko yritykselläsi halua kehittää toimintaansa isommin harppauksin, mutta ei aikaa tutkimus- ja kehitysrahoituksen hakemiseen tai kokemusta siitä? Tarjoamme asiantuntijapalveluita projektin suunnitteluun ja rahoituksen hakemiseen. 


Palvelumuotoilu ja konseptisuunnittelu - tuotekehitystoimintaa tukevat suunnittelupalvelut

WitMill tarjoaa erilaisia tuotekehitystoiminnan tukipalveluita - räätälöitynä tarpeidesi mukaan. Teemme uusien tuotteiden ja palveluiden konseptisuunnittelua, liiketoimintasuunnittelua - creative business design, palvelumuotoilua, sisäistä ja ulkoista tuotteistamista sekä palvelu- tai käyttökokemuksen analysointia. Tuemme myös kehitystyön tulosten jalkauttamista niin sisäisiin prosesseihin kuin alihankkijaverkostoihinkin ja autamme määrittämään mittarit toimeenpanon onnistumisen arviointiin.


Project management - projektikoordinoinnin ja -hallinnoinnoin tukipalvelut

Tutkimus- ja kehitysprojektin koordinointiin ja hallinnointiin on harvoin aikaa oman työn ohessa. Ulkoisilla projektinjohtopalveluilla saat projektin pysymään napakasti aikataulussa ja budjetissa – ja pystyt keskittymään ydintehtäviisi. Räätälöimme projektinjohtopalvelut tarpeidesi mukaan – tarvittaessa saat esim. tuotekehitystiimin ja johdon sparrausta tai projektikoordinaattoripalvelut on-site-periaatteella.


Project reporting - tulosten raportointi ja vaikutusten arviointi

Tarjoamme projektin raportointipalvelut edullisella tuntihinnoittelulla. Teemme myös tarvittaessa erilliset tuloskoosteet ja tulosesittelyt rahoittajalle ja muille sidosryhmille. Autamme tarvittaessa validoimaan projektin tuloksia ja vaikuttavuutta toteuttamalla ulkoisen arvioinnin tieteellisiin vaikuttavuusmalleihin perustuen.