Palvelut

TUTKIMUS- JA KONSULTOINTIPALVELUITA LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN

KEHITYS & PALVELUMUOTOILU


Onko yritykselläsi halua kehittää toimintaansa isommin harppauksin?


Kilpailussa menestyminen edellyttää, että välillä ottaa isompia harppauksia – panostaa uusien ratkaisujen kehittämiseen ja kokeilemiseen.

Isompia harppauksia ei tarvitse ottaa yksin – tarjolla on julkista rahoitusta, sekä asiantuntijapalveluita niiden hakemiseen ja projektien suunnitteluun.


WitMill tarjoaa projektijohtamisen tukipalveluita suunnittelusta toteutukseen, raportointiin ja vaikutusten arviointiin asti - räätälöitynä tarpeidesi mukaan.

ARVIOINTI & STRATEGIA


Strategian tulisi olla kartta, jonka avulla yritys navigoi arjen liiketoiminnassaan.


Strategia ja toiminta arjen tasolla saattavat kuitenkin olla liian kaukana toisistaan. Ongelman syinä voivat olla se, ettei strategian jalkautukseen aidosti panosteta, sitä ei sisäistetä, siihen ei sitouduta eikä sen toteutumista seurata säännöllisesti. Usein haasteena on, että abstraktien strategisten tavoitteiden ja konkreettisen toiminnan väliltä puuttuvat oikeat suorituskykymittarit ja työkalut.


Välillä taas strategia voi olla liiankin lähellä arkea - ja tarvitaan ulkopuolista asiantuntijaa näkemään hyödyntämättömät mahdollisuudet ja tukemaan strategista uudistumista.

ASIAKKAAT & KÄYTTÄJÄT


Kuinka hyvin tunnet käyttäjiesi arjen?


Tuotteiden ja palveluiden arvo syntyy arjessa. Se on käyttöarvoa, vahvasti sidoksissa käyttötilanteisiin ja arjen kehyksiin. Tiedätkö miten tuotteesi kytkeytyy erilaisten käyttäjiesi arjen rutiineihin? Miten parantaa käyttökokemusta ja rikastaa käyttäjiesi arkea?


Etnografisen kuluttajatutkimuksen palveluiden avulla pääset käyttäjiesi iholle – mukaan hetkiin, joissa ostopäätökset tehdään ja tilanteisiin, joissa käyttökokemus syntyy. Mukaan brändiuskollisuuden kehittymisen poluille.


Älykkäitä ja inspiroivia ratkaisuja päätöksenteon tueksi.


Osaamisemme perustuu liki 20 vuoden kokemukseen tieteellisestä ja kaupallisesta tutkimustyöstä ja johdon konsultoinnista.


Ota yhteyttä!Sähköposti: info@witmill.fi

Puhelin: +358 50 428 0873

Blogi: WitMill - Insights

Copyright © WitMill Oy