Kansalaispaneeli

KANSALAISPANEELI

Tule Mielipidetorille!

Liittyminen Mielipidetoriin ei velvoita mihinkään. Voit erota paneelista milloin haluat. Käsittelemme tietojasi lainmukaisesti. Rekisteröidy paneeliin tästä linkistä

JOKAINEN MIELIPIDE MERKITSEE - VASTAA JA VAIKUTA

 

Oletko vastarannankiiski vai mukautuja? Kuljetko trendien edellä vai jälkijunassa? Sytytkö yhteiskunnallisista asioista vai tosi-tv-ohjelmista? Rakastatko ympäristöasioita vai kuluttamista? Olet millainen hyvänsä – olemme kiinnostuneita juuri sinun mielipiteestäsi. Olet sitten hipsteri tai perässähiihtäjä - Mielipidetorilla on paikka sinulle.

 

Mielipidetorilla mielipiteesi kuullaan - ja siitä jopa maksetaan

 

Liity Mielipidetorille ja ansaitse rahaa osallistumalla yhteiskunnallisiin tutkimuksiin tai tunnettujen tuotemerkkien kuluttajatutkimuksiin. Mielipidetori.fi on WitMill Oy:n valtakunnallinen kansalais- ja kuluttajapaneeli, joka tarjoaa tutkimustietoa päätöksenteon tueksi julkishallinnolle ja liike-elämälle. Osallistumalla tutkimuksiin olet mukana vaikuttamassa niin julkisten palveluiden kuin kaupallisten tuotteiden kehittämiseen.

 

Voit aina itse valita millaisiin tutkimuksiin osallistut

 

Paneelin jäsenenä voit osallistua niin verkkokyselyihin, keskusteluihin, haastatteluihin kuin esim. kotona tehtäviin tuotetesteihinkin. Nopeimmillaan tutkimukseen osallistuminen vie vain muutaman minuutin ja saat aina rahanarvoisen korvauksen ajastasi. Maksamme tutkimuksiin osallistumisesta pisteitä ja pisteillä voit lunastaa palkkioksi elokuvalippuja – selkeää ja vaivatonta.

 

Tutkimuksia yhteiskunnasta ja kuluttamisesta

 

Mielipidetorilla voi osallistua mielenkiintosi mukaan erilaisiin tutkimuksiin. Esimerkiksi tällä hetkellä tutkimustemme teemoja ovat älykäs ja turvallinen kaupunki, julkiset verkkopalvelut, uudet tuotteet, merkki- ja käyttäjäuskollisuus sekä yhteiskunnalliset ilmiöt.

 

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

WitMill Oy

 

Älykkäitä ja inspiroivia ratkaisuja päätöksenteon tueksi.

 

Osaamisemme perustuu liki 20 vuoden kokemukseen tieteellisestä ja kaupallisesta tutkimustyöstä ja johdon konsultoinnista.

Ota yhteyttä!

 

 

Sähköposti: info@witmill.fi

Puhelin: +358 50 428 0873

Blogi: WitMill - Insights

Copyright © WitMill Oy