Projektit

PROJEKTIT

FIKSU ASSA - MAKSUTON MARKKINAPAIKKA JA TESTIKENTTÄ ILMASTOFIKSUN ARJEN RATKAISUILLE

 

Asemat ovat tärkeitä kaupunkilaisen arjen kohtaamispaikkoja ja ilmastofiksun liikkumisen solmukohtia. Kaikki asemat voisivat olla myös tärkeitä markkina- ja mediapaikkoja, jos osaisimme hyödyntää niitä entistä paremmin.

 

Oletko miettinyt, millaisia mahdollisuuksia liikepaikka asemalla tarjoaisi omalle yrityksellesi? Tarjoamme nyt maksutta mahdollisuuden kokeilla sitä - Fiksulla Assalla.

 

Fiksulla Assalla voit kokeilla millaisella konseptilla voisit tehdä liiketoimintaa asemalla - ehkä pidempääkin kuin neljä päivää. Tapahtuman jälkeen tuemme ilmastofiksuimpien ratkaisujen vaivatonta sijoittumista asemille ja tarjoamme mahdollisuuden myös palveluiden monistamiseen koko Suomen asemaverkostoon.

 

Fiksu Assa -tapahtuma on osa Ympäristöministeriön ja kumppaneiden, Liikenneviraston, HSY:n, Smart&Clean Säätiön, MAL-verkoston, Sitran sekä Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Lempäälän ja Lahden kaupunkien, HSL:n, Business Finlandin ja Finnparkin, toteuttamaa, julkisrahoitteista Asemaseudut kokeilualustana –hanketta. Fiksu Assa-konseptin suunnittelusta ja markkinoinnista vastaa WitMill Oy yhdessä Trust Creative Societyn kanssa.​​

 

 

Mitä ovat ilmastofiksun arjen ratkaisut?

 

Mietitkö, mikä on ilmastofiksu ratkaisu? Se voi olla aivan uusi ratkaisu, jota haluatte testata kuluttajilla – ratkaisu, joka tekee arjen ekoteoista helpompia ja houkuttelevampia. Se voi olla kaupunkien asukkaille suunnattu, raaka-ainetta ja energiaa säästävä ja logistiikkaa vähentävä ratkaisu, tai ratkaisu, joka tekee julkisten kulkuvälineiden käytöstä aiempaa vaivattomampaa.

 

Myös ihan tavallinen tuote ja palvelukin voi tukea kaupunkilaisten ilmastofiksua arkea, jos sen avulla ihmiset voivat hoitaa arkiset asiansa sujuvasti matkan varrella. Mitä paremmin asemat palvelisivat ihmisten arkea, sitä houkuttelevampaa myös julkinen liikkuminen olisi.​

 

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

WitMill Oy

 

Älykkäitä ja inspiroivia ratkaisuja päätöksenteon tueksi.

 

Osaamisemme perustuu liki 20 vuoden kokemukseen tieteellisestä ja kaupallisesta tutkimustyöstä ja johdon konsultoinnista.

Ota yhteyttä!

 

 

Sähköposti: info@witmill.fi

Puhelin: +358 50 428 0873

Blogi: WitMill - Insights

Copyright © WitMill Oy